Word donateur

Bureau Clara Wichmann is een stichting. De stichting heeft geen winstoogmerk en is geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI): dit houdt in dat uw donaties fiscaal aftrekbaar zijn.

Steun ons!

Bureau Clara Wichmann financiert de strategische rechtszaken met giften van donateurs. Het voeren van deze juridische procedures duurt vaak lang en is kostbaar. Daarom is uw financiële bijdrage hard nodig! Zo kunnen wij doorgaan met het voeren van juridische procedures die van belang zijn voor alle vrouwen in Nederland. Steun ons met uw financiële bijdrage.

Doneer nu!

Hiervoor kunt u eenvoudig en veilig gebruikmaken van onze donatiepagina op geef.nl. U kunt natuurlijk ook zelf een bedrag overmaken naar ons rekeningnummer NL03 INGB 0000 64 34 64 ten name van Stichting Clara Wichmann te Amsterdam.

Doneer nu

Via een Automatische incasso:

U kunt ons machtigen jaarlijks of halfjaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven. Bij een machtiging geldt een minimumbedrag van € 25 per jaar. Hiervoor kunt u het contact kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Via Een periodieke gift:

Voordeel van deze optie is dat het gehele bedrag van de periodieke schenking zonder drempel aftrekbaar is van uw fiscale inkomen. Hiervoor dient u vast te leggen u voor een periode van minimaal 5 jaar een vast bedrag per jaar schenkt aan Bureau Clara Wichmann. Afhankelijk van uw situatie kunt u tot 52% inkomstenbelasting terugkrijgen van uw donatie aan de stichting. Lees hier meer over op de website van de Belastingdienst of neem contact met ons op.

Via het nalaten van een legaat:

Het is ook mogelijk dat u de Bureau Clara Wichmann als begunstigde aanwijst in uw testament. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Vragen?

Wij bespreken graag de mogelijkheden persoonlijk met u, zodat u de keuze maakt voor een donatie die bij u past. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij binnenkort graag contact met u op.

 


Geslacht*Ik wil op de hoogte blijven van het nieuws van het proefprocessenfonds Clara Wichmann

Opmerkingen


Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.